SEZONOWANIE WOŁOWINY NA SUCHO

Restauracja Kaya prezentuje wyrafinowany proces dojrzewania najlepszej polskiej wołowiny. Delikatne, soczyste mięso o szczególnym aromacie powstaje w czasochłonnym procesie dojrzewania na sucho. W specialistycznej szafie przez 28 dni przechowujemy rostbef i antrykot. Podczas gdy następuje proces dojrzewania mięsa wytwarza się charakterystyczny, harmonijny smak oraz najlepsza kruchość.

W naszej ofercie znajdą Państwo:

Stek T-bone .............30 pln / 100 g

Stek Porterhouse .....30 pln / 100 g

Stek z antrykotu ......34 pln / 100 g

Stek z rostbefu ........34 pln / 100 g

Stek z polędwicy .....42 pln / 100 g

 

 

SHOW TEPPANYAKI

Stół w płomieniach oraz najprawdziwsze smaki orientu - to WYJĄTKOWE SHOW z kucharzem, smażenie potraw na Państwa oczach oraz niezwykłe ciekawostki zachwyciły już niejednego. Płyta nagrzana jest do 400 stopni, specjalna technika smażenia oraz wspaniałe potrawy sprawią że ta kolacja zostanie niezapomniana.

Rezerwacje przyjmujemy telefonicznie 515801881

Ilość osób: 2 - 30 osób

 

Zestaw I  149 pln / os

Małże św. Jakuba / małże nowozalenadzkie / jagnięcina z sosem miętowym / roladki wołowe "lolo" / wołowina z cebulą / ryż z warzywami / łosoś w asyście salsy pomidorowej / krewetka black tiger / krewetka w panko / grzyb / płonące banany z lodami

 

Zestaw II  199 pln / os ( All inclusive przez 2,5 h )

Małże św. Jakuba / małże nowozalenadzkie / jagnięcina z sosem miętowym / roladki wołowe "lolo" / wołowina z cebulą / ryż z warzywami / łosoś w asyście salsy pomidorowej / krewetka black tiger / krewetka w panko / grzyb / płonące banany z lodami

Napoje: prosecco, wino wytrawne białe / wino wytrawne czerwone / sake / piwo / coca-cola / fanta / sprite / tonic / woda mineralna

Możliwość powtórzenia 3 ulubionych dań

 

Zestaw III 299 pl / os

Przystawka: carpaccio z ośmiornicy / polędwica gyutataki

Danie główne: foie gras podane na grzance z sosem miętowym, dojrzewająca wołowina 45-dniowa / lucjan czerwony podany z imbierem, chilli oraz dymką w sosie azjatyckim / roladka "lolo" z dojrzewającej  45-dniowej wołowjny z grzybami enoki / wędzony węgorz / krewetka królewska / małże św. Jakuba

Deser: gruszka w czerwony winie

 

Możliwość do każdego zestawu zamówienia HOMARA  - informacja o cenie u obsługi

 

 

Regulamin Show Teppanyaki

1. Show odbywa się tylko w wybrane dni, należy wcześniej zrobić rezerwację

2. Stół na wyłączność jest możliwy przy minimum rezerwacji dla 8 osób

3. Przy wyborze opcji all inclusive wszyscy uczestnicy muszą mieć wybrany ten sam zestaw

 

 

 

Google Play download AppStore download