SHOW TEPPANYAKI

 

REGULAMIN: 

1. Należy zrobić rezerwację informując o dokładnej ilości osób oraz wybranej opcji. 
2. Show organizujemy od  2 - 40 osób 
3. Stół na wyłączność – min. od  8 osób 
4. Przy stole mogą siedzieć tylko osoby które wykupiły jedno z podanych poniżej menu 


OFERTA INDYWIDUALNA: 

Dopasujemy się do potrzeb naszych Gości, przygotujemy ofertę szytą na miarę firmy bądź osoby indywidualnej. Skontaktuj się z menadżerem ( zakładka kontakt ) a przygotuje ofertę wedle podanego budżetu, wymagań oraz kubków smakowych! 


CO TO JEST SHOW TEPPANYAKI ? 

Stół w płomieniach oraz najprawdziwsze smaki Orientu – tak w skróce można określić dalekowschodnią sztukę Teppanyaki. Nazwa pochodzi od połączenia dwóch słów teppan – patelnia i yaki – grillowany. Płyta ze specjalnego stopu stali o grubości 8 mm utworzona jest z kilkunastu warstw. Gęsto rozmieszczone palniki ogrzewają jej główną część do temperatury ponad 500 stopni. Im wyższa temperatura, tym bardziej wartościowy posiłek. 

MENU 

Zestaw  I - 89 zł / os
Serwowane dania: małże św. Jakuba, małże nowozelandzkie, jagnięcina z sosem miętowym, wołowina lolo ze szparagiem, wołowina z cebulą, łosoś w asyście salsy pomidorowej, ryż z warzywami, krewetka z głową, krewetka w panko, pieczarka, płonące banany z lodami.

Zestaw II - 159 zł / os
Serwowane dania: małże św. Jakuba, małże nowozelandzkie, jagnięcina z sosem miętowym, wołowina lolo ze szparagiem, wołowina z cebulą, łosoś w asyście salsy pomidorowej, ryż z warzywami krewetka z głową, krewetka w panko, pieczarka, płonące banany z lodami.

Możliwość powtórzenia ulubionych dań ze stołu. 
Napoje bez ograniczeń (all inclusive przez 2,5h ): Sake, wino wytrawne białe / czerwone, piwo tyskie , cola, fanta, sprite, tonic, woda mineralna.

 

Zestaw  III - 299 zł / 449 zł* / os 

Przystawka: Carpaccio z ośmiornicy / polędwica gyutataki 

Dania główne: foie gras podane na grzance z sosem malinowym / dojrzewająca wołowina 45-dniowa / lucjan czerwony podany  imbirem, chili oraz dymką w sosie azjatyckim / roladka "lolo" z dojrzewającej 45-dniowej wołowiny z grzybami enoki / wędzony węgorz / krewetka królewska / małże św.Jakuba 

Deser: gruszka w czerwonym winie

*homar do 500 g na osobę  

 

 




Dołącz do Kaya Club