SHOW TEPPANYAKI
REGULAMIN:
1. Należy zrobić rezerwację informując o dokładnej ilości osób oraz wybranej opcji.
2. Show organizujemy od 2 - 40 osób
3. Stół na wyłączność – min. od 8 osób
4. Przy stole mogą siedzieć tylko osoby które wykupiły jedno z podanych poniżej menu
OFERTA INDYWIDUALNA:
Dopasujemy się do potrzeb naszych Gości, przygotujemy ofertę szytą na miarę firmy bądź osoby indywidualnej. Skontaktuj się z menadżerem ( zakładka kontakt ) a przygotuje ofertę wedle podanego budżetu, wymagań oraz kubków smakowych!
CO TO JEST SHOW TEPPANYAKI ?
Stół w płomieniach oraz najprawdziwsze smaki Orientu – tak w skróce można określić dalekowschodnią sztukę Teppanyaki. Nazwa pochodzi od połączenia dwóch słów teppan – patelnia i yaki – grillowany. Płyta ze specjalnego stopu stali o grubości 8 mm utworzona jest z kilkunastu warstw. Gęsto rozmieszczone palniki ogrzewają jej główną część do temperatury ponad 500 stopni. Im wyższa temperatura, tym bardziej wartościowy posiłek.
MENU
Zestaw I - 89 zł / os
Serwowane dania: małże św. Jakuba, małże nowozelandzkie, jagnięcina z sosem miętowym, wołowina lolo ze szparagiem, wołowina z cebulą, łosoś w asyście salsy pomidorowej, ryż z warzywami, krewetka z głową, krewetka w panko, pieczarka, płonące banany z lodami.
Zestaw II - 159 zł / os
Serwowane dania: małże św. Jakuba, małże nowozelandzkie, jagnięcina z sosem miętowym, wołowina lolo ze szparagiem, wołowina z cebulą, łosoś w asyście salsy pomidorowej, ryż z warzywami krewetka z głową, krewetka w panko, pieczarka, płonące banany z lodami.
Możliwość powtórzenia ulubionych dań ze stołu.
Napoje bez ograniczeń (all inclusive przez 2,5h ): Sake, wino wytrawne białe / czerwone, piwo tyskie , cola, fanta, sprite, tonic, woda mineralna.
Zestaw III - 299 zł / 449 zł* / os
Przystawka: Carpaccio z ośmiornicy / polędwica gyutataki
Dania główne: foie gras podane na grzance z sosem malinowym / dojrzewająca wołowina 45-dniowa / lucjan czerwony podany imbirem, chili oraz dymką w sosie azjatyckim / roladka "lolo" z dojrzewającej 45-dniowej wołowiny z grzybami enoki / wędzony węgorz / krewetka królewska / małże św.Jakuba
Deser: gruszka w czerwonym winie
*homar do 500 g na osobę