Wołowina sezonowana TychySteki z wołowiny sezonowane na sucho


SEZONOWANIE WOŁOWINY NA SUCHO w specjalistycznych szafach, przez 28 dni sezonujemy wołowinę, którą serwujemy w postaci steków podanych na gorących kamieniach lawowych - Najlepszej jakości polska wołowina! 

Przez  proces dojrzewania mięso wytwarza charakterystyczny harmonijny smak, staje się bardziej kruche oraz aromatyczne. Wołowina sezonowana wytwarza charakterystyczny harmonijny smak, mięso staje się bardziej kruche oraz aromatyczne.

Rodzaje steków: 

  • Rostbef  
  • Antrykot
  • T-bone 
  • Porterhouse  

Steki wydawane są na kamieniach lawowych  w zestawie z frytkami, sałatką oraz 3 niepowtarzalnymi sosami.


Jest to idealna alternatywa na spotkanie biznesowe, kolację dla koneserów czy szybki obiad - ponieważ steki wydawane są w kilka minut.

 

Steki sezonowane - Tychy




Dołącz do Kaya Club