OFERTA WIGILIJNA DLA FIRM 

 

Nasza oferta składa się z dwóch propozycji: w restauracji oraz cateringu. Mają Państwo również wybór kuchni: Tradycyjna polska lub azjatycka, możliwy jest również mix. Nasza restauracja prosperuje od 10 lat - dlatego zapewniamy PROFESJONALNY CATERING, JAKOŚĆ POTRAW ORAZ OBSŁUGĘ. 

 

 

CATERING 

Obsługa cateringu do 800 osób 

Menu od 29 zł / os 

kuchnia polska lub azjatycka 

 

RESTAURACJA 

Obsługa gości do 80 osób 

Menu od 29 zł / os 

kuchnia polska lub azjatycka 

 

SHOW TEPPANYAKI - wersja PRESTIGE 

Obsługa gości do 40 osób 

Menu od 89 zł / os 

kuchnia azjatycka 

 

SHOW TEPPANYAKI WERSJA - PRESTIGE - 

MENU  - W ZAKŁADCE SHOW TEPPANYAKI 

 

CATERING / RESTAURACJA 

Przykładowe menu: Tradycyjna polska kuchnia 

 

Wariant I 

Zupa grzybowa 

Smażony mintaj 

Ziemniaczki 

Kapusta z grzybami 

Kompot z suszu  

od 29 zł 

 

Wariant II 

Barszcz z uszkami 

Filet z karpia 

Ziemniaki 

Kapusta z grzybami 

Kompot z suszu 0,500 ml 

od 39 zł / os 

 

Wariant III 

Krem borowikowy z groszkiem ptysiowym  

Dorsz w sosie kaparowym podany z placuszkami rosti i grillowanymi warzywami  

Kompot z suszu 

od 55 zł / os 

 

Świąteczna zimna płyta: 

Ryba po grecku

Pierogi z kapustą oraz grzybami  

Makówki 

Śledzie 3 rodzaje 

 -śledź w zielonym pieprzu 

 -śledź w śmietanie 

 -śledź w sosie kaparowym

Tymbaliki rybne 

Paszteciki w cieście francuskim

od 39 zł / os 

 

Inne warianty rybne: 

Sola w sosie cytrynowym na parze 

Łosoś w sosie kurkowym 

Pstrąg z pieca 

 

Przykładowe menu : Kuchnia azjatycka 

 

Wariant I ( serwowane tylko w restauracji ) 

Zupa won ton z pierożkami z kaczki 

Łosoś batayaki z salsą pomidorową i kaszą kus kus 

Lody z zielonej herbaty 

od 90 zł / os 

 

Wariant II ( serwowane tylko w restauracji ) 

Sake yiru - zupa łososiowa 

Stek z tuńczyka w kolorym pieprzu 

Japoński ryż 

Fondant czekoladowy 

od 130 zł / os 

 

Wariant III  ( serwowane tylko w restauracji ) 

Sushi - łosoś i serek 

Kaczka teriyaki - kiełki fasoli mung / shitake / czosnkowe puree z ziemniaka 

od 80 zł / os 

 

Wariant IV Wersja degustacyjna  ( serwowane tylko w restauracji ) 

 

Tempura z krewetek 

Krążki kalmara 

Wieprzowina po koreańsku 

Curry czerwone z kurczakiem 

Ryż japoński 

Pierożki gyoza z łososiem 

Sałatka tofu sarade 

od 60 zł / os 

 

Wariant V - STEKI SEZONOWANE NA SUCHO podane na gorących kamieniach 

Rodzaje steków wypisane w zakładce - STEKI 

 

Jesteśmy elastyczni -  co pozwala na połączenie tradycyjnej kuchni polskiej oraz azjatyckiej np. zamówienie dodatkowo sushi lub dań tajskich. Podane ceny są przykładowe, koszt wybranego menu jest zależny od ilości osób. Zaskocz swoich pracowników!!! 

 




Dołącz do Kaya Club